Önce paylaşıp sonra silmişti! Bahadır Yenişehirlioğlu'ndan 'saat' açıklaması

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Önce paylaşıp sonra silmişti! Bahadır Yenişehirlioğlu'ndan 'saat' açıklaması

Gündem Haberleri  / Türkiye Gazetesi

AK Parti Manisa Milletvekili Bahadır Yenişehirlioğlu, kolundaki saatle ilgili bazı eleştirilerin ardından sildiği fotoğrafla ilgili açıklama yaptı. Vekil, "Paylaşımımı arkamda yer alan değerli Ispartalı partililere yönelik hakaretler ve küfürlerden dolayı sildim. Bu arada alın teriyle helal yoldan edindiğim saatimi takmaya devam edeceğim." dedi.

AK Parti Manisa Milletvekili, AK Parti Grup Başkanvekili Bahadır Yenişehirlioğlu geçtiğimiz günlerde bir fotoğraf paylaşmıştı. TBMM'de ziyaretine gelenlerle fotoğrafını çekip, "Biz bu milletin ta kendisiyiz" notuyla yapılan paylaşım kısa sürede silinmişti.

FOTOĞRAFI SİLMESİ GÜNDEM OLMUŞTU

Yenişehirlioğlu'nun fotoğrafta görülen kolundaki saate ilişkin yorumlar nedeniyle paylaşımını sildiği öne sürülmüştü. Uzun yıllar oyunculuk yapan, hukukçu ve yazar kimliğiyle tanınan Yenişehirlioğlu, iddiaların ardından fotoğrafı yeniden paylaşarak bir açıklama yayınladı. Metinde şu ifadeler yer aldı:

"SAATİMİ TAKMAYA DEVAM EDECEĞİM"

"Bu paylaşımımı silmemin sebebi şudur: Arkamda yer alan değerli Ispartalı partililere yönelik hakaretler ve küfürlerden dolayıdır. Bu seviyesiz yorumlar silinse bile Twitter'da görülüyor. Oysa paylaşımım Instagram'da duruyor. Zira orada seviyesiz paylaşımlar silinince görülmüyor. Bu arada alın teriyle helal yoldan edindiğim saatimi takmaya devam edeceğim."

 

Düzenleyen:  - Gündem
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Kemal Egemen Bilge20 Nisan 2024 22:59

Takınız efendiler Takınız, Alın teriniz ile aldıysanız tabiki Takınız. Kıyma 550 tl oldu bunuda biliniz olur mu, Biz alamıyoruz,bunu da bilin olur mu..

rasim akcay20 Nisan 2024 15:59

sizin gibi mufakazar insanlarin boyle luks saat takmalarini kiniyorum

Sonraki Haber Yükleniyor...