Haftanın sanat ajandası | "Ne Senden Rükû Ne Benden Kıyam" sizleri bekliyor!

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Haftanın sanat ajandası | "Ne Senden Rükû Ne Benden Kıyam" sizleri bekliyor!

Kültür - Sanat Haberleri  / Türkiye Gazetesi

İşte önümüzdeki günlerin dikkat çeken sanat faaliyetleri; sergiler, canlı performanslar, tiyatro oyunları, konferanslar ve dahası...

MURAT ÖZTEKİN'İN HABERİ - Kale Tasarım ve Sanat Merkezi (KTSM) ve Ankara Galeri Nev ortak çalışmasıyla açılan “Bir Denizkestanesinin Anıları-Melike Abasıyanık Kurtiç” sergisi, 1 Eylül’e kadar Ankara’daki Erimtan Müzesi’nde görülebiliyor. 

  •  Türk grafik sanatının ustalarında, hattat ve cilt sanatçısı Prof. Emin Barın’ın gelenekle moderni harmanladığı eserleri, İBB Artİstanbul Feshane’de 31 Mayıs’a kadar devam eden Emin Barın: “Ne Senden Rükû Ne Benden Kıyam” adı verilen sergide sanatseverlerle buluşuyor. 
  •  Borusan İstanbul Filarmoni Orkestrası, 9 Mayıs’ta sezonun kapanış konserinde dinleyicilerine modernleşmeden önceki Avrupa’nın müzik repertuvarından bir seçki sunacak. BİFO ile Çin asıllı Amerikalı piyanist Zhang Zuo’yu buluşturan konser, Zorlu PSM’de yapılacak.
  •  İstanbul Devlet Opera ve Balesi, Giuseppe Verdi’nin son şaheseri sayılan “Falstaff” operasını, 8, 11 ve 18 Mayıs’ta AKM’de sahneliyor…
  •  Beykoz’daki Kundura Sinema’nın “Belgesel Film Kuşağı” programının 2024 seçkisi, mayıs ve haziranın pazar günlerinde belgesel tutkunlarını bekliyor. Gürcistan’dan İsrail’e, Letonya’dan Katar’a uzanan geniş bir coğrafyadan toplam 6 filmin gösterileceği seçki, kişisel hafızadan yola çıkıp evrensel insanlık hikâyelerine uzanan filmleri buluşturuyor.

Düzenleyen:  - Kültür - Sanat
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...