GÜNDEM - GÜNDEM
14 Ekim 2023 - 11:10

Bursa'da yangın paniği: Kamyonet cayır cayır yandı

Bursa'da seyir halindeki bir kamyonet motor kısmındaki arıza nedeniyle alevlere teslim oldu. Yangın gittikçe büyürken sevk edilen itfaiye ekipleri yangını söndürdü.
GÜNDEM - GÜNDEM
14 Ekim 2023 - 10:54

İstanbul'da hareketli saatler! Polisin kovaladığı araçtan cephanelik çıktı

Son dakika haberleri: İstanbul'un Eyüpsultan ilçesinde ‘dur’ ihtarına uymayıp kaçan hafif ticari araçtaki üç kişiyle polis ekipleri arasında uzun süren bir kovalamaca yaşandı. Polis ekipleri aracı durdurmak için ateş açmak zorunda kaldı. Araçta çok sayıda otomatik silah ve maske bulundu.
GÜNDEM - GÜNDEM
14 Ekim 2023 - 10:40

Kapıkule'de 887 kilo ele geçirildi: Piyasa değeri 2 milyon TL

Ticaret Bakanlığı, Kapıkule Gümrük Kapısı'nda bir tırda yapılan aramada, beyaz çuvallara istiflenmiş yaklaşık 887 kilo "damiana çayı" ele geçirildiğini duyurdu. Bakanlığın açıklamasında bu ürünlerin piyasa değerinin 2 milyon TL olduğu belirtildi.
GÜNDEM - GÜNDEM
14 Ekim 2023 - 10:33

Adana'da ilginç olay: Çaldığı bisiklet ile 19 yıl hapis cezası ortaya çıktı

Adana'da 19 yıl 2 ay kesinleşmiş hapis cezası olan hırsızı çaldığı bisiklet ele verdi. Polis ekipleri hırsızı tespit etti, ardından da cezaevine gönderildi.
GÜNDEM - GÜNDEM
14 Ekim 2023 - 10:22

Son dakika: Adıyaman'da sabah saatlerinde korkutan deprem! Bölgede büyük panik yaşandı

Son dakika haberleri: AFAD'ın son açıkladığı verilere göre, Adıyaman'ın Çelikhan ilçesinde 3.7 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Edinilen ilk bilgilrere göre depremin derinliği 9.55 kilometre olarak kaydedildi.
GÜNDEM - GÜNDEM
14 Ekim 2023 - 10:09

Ege'de radarla tespit edilen 22 düzensiz göçmen yakalandı

Son dakika haberleri: Muğla açıklarında radarla tespit edilen 22 düzensiz göçmen yakalandı. Düzensiz göçmenler, işlemlerinin ardından Muğla İl Göç İdaresi Müdürlüğü’ne gönderildi.
 - Filistin'i kim sattı?
14 Ekim 2023 - 09:51

‘Filistinliler topraklarını sattı’ efsanesinin arkasındaki gerçek

İsrail’in saldırıları yayılır mı diye endişe ederken korkulan oldu. İsrail ordusu Şam ve Halep havalimanlarını vurdu. Ortadoğu’daki karmaşayı açıklamak için son günlerde ‘Filistinliler topraklarını sattı’ şeklinde spekülasyonlar var. Peki ne oldu? Filistin’i kim neden sattı? Bu insanlar yurtlarından nasıl sürüldü? Neden boyunlarında hala anahtarlarını taşıyorlar?
GÜNDEM - GÜNDEM
14 Ekim 2023 - 09:46

Ankara’da test sürüşü yapan YHT vagonları raydan çıktı: 4 yaralı var

Başkentte Mamak-Kayaş’ta yeni hizmete alınacak Yüksek Hızlı Tren(YHT) Vagonları test sürüşü sırasında teknik arıza nedeniyle raydan çıktı. Kaza sonucu 4 işçinin hafif şekilde yaralandı.
GÜNDEM - GÜNDEM
14 Ekim 2023 - 09:42

İki ilde eş zamanlı göçmen kaçakçılığı operasyonu: 19 kişi yakalandı

Son dakika haberleri: İstanbul ve İzmir'de emniyet ekiplerince farklı zamanlarda yapılan eş zamanlı operasyonda organizatörlük yaptığı belirlenen toplam 19 kişi gözaltına alındı.
GÜNDEM - GÜNDEM
14 Ekim 2023 - 09:34

Trajik kazada can verdi! Çalan telefonuna kimse bakamadı: Zil sesi ise yürekleri parçaladı

Burdur'da iki otomobil kavşakta çarpıştı. Kaza sonrası otomobilden inen şahsa aracı incelerken başka bir araç çarptı. Şahıs 30 metre uzağa fırlayarak hayatını kaybetti.
 - Soğuk cephe yolda, sıcaklıklar birden düşecek
14 Ekim 2023 - 09:13

Soğuk cephe yolda, sıcaklıklar aniden düşecek! Meteoroloji'den il il hafta sonu uyarısı (14 Ekim 2023 hava durumu)

Kış mevsimi yaklaşıyor, sıcaklıklar düşmeye devam ediyor. Bazı bölgelerde hafta sonu sağanak beklendiğini açıklayan Meteoroloji saat vererek uyardı. Uzman isim Kerem Ökten ise pazartesi gününe dikkat çekerek "Yine bir soğuk cephe geliyor" dedi. Peki hafta sonu hava nasıl olacak, hangi illerde sağanak bekleniyor? İşte 14 Ekim 2023 hava durumuna dair detaylar...
GÜNDEM - GÜNDEM
14 Ekim 2023 - 09:12

Son dakika: Akdeniz'de korkutan deprem! Çevre illerden de hissedildi

Son dakika haberleri: Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü'nden alınan bilgilere göre Akdeniz'de 4.0 büyüklüğünde deprem meydana geldi.
GÜNDEM - GÜNDEM
14 Ekim 2023 - 09:11

Güngören'de korkunç kaza! Demir bariyerlere çarptı: 1 ölü, 3 ağır yaralı

Güngören'de kullandığı cip ile makas atarak ilerleyen sürücü demir bariyerlere çarptı. Feci kazada sürücü hayatını kaybederken 3 kişi ise ağır yaralandı. Kaza nedeniyle ulaşım yan yoldan sağlandı.
GÜNDEM - GÜNDEM
14 Ekim 2023 - 08:48

İstanbul'da alkol alan grubun şakalaşması dehşete dönüştü

Son dakika haberleri: İstanbul'un Sancaktepe ilçesinde bir arkadaş grubu oturdukları dairede önce alkol alıp sarhoş olup kavga ettiler. Yüksek seslerden dolayı rahatsız olan apartman sakinleri polis ekiplerine şikayette bulundu.
GÜNDEM - GÜNDEM
14 Ekim 2023 - 08:42

İzmir'de işçi servisleri ve otomobil birbirine girdi! Yaralılar var

İzmir'in Menemen ilçesinde iki işçi servisi ve otomobilin çarpışması sonucu feci bir kaza meydana geldi. Kazada 1'i ağır olmak üzere 6 kişi yaralanırken kaza güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı.
GÜNDEM - GÜNDEM
14 Ekim 2023 - 08:40

Son dakika! Mardin'de PKK'ya darbe: 'Turuncu' ve 'gri' kategorideki 2 terörist etkisiz hale getirildi

Son dakika haberi... Mardin Nusaybin’de 1’i turuncu 1’i gri kategoride olmak üzere 2 terörist etkisiz hale getirildi. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, konuyla ilgili yaptığı açıklamada “Teröristlerden biri İçişleri Bakanlığı Terör Arananlar listesinde turuncu kategoride Nurhak Derik Gap kodlu Ramazan Temel, diğeri ise İçişleri Bakanlığı terör arananlar listesinde gri kategoride bulunan Yılmaz kodlu Bilal Şahin” ifadelerini kullandı.
GÜNDEM - GÜNDEM
14 Ekim 2023 - 05:02

Hava savunma sistemleri tatbikatta sınıfı geçti

Türk Silahlı Kuvvetlerinin en önemli faaliyetlerinden Ateş Serbest 2023 Tatbikatı Polatlı’da gerçekleştirildi.
GÜNDEM - GÜNDEM
14 Ekim 2023 - 04:32

Vurguncular! Milleti dolandıran çetelere darbe

Organize çetelere karşı yürütülen “Kafes Operasyonları” kapsamında farklı şehirlerde düzenlenen eş zamanlı operasyonlarla çökertilen suç örgütlerinin sayısı artıyor.
GÜNDEM - GÜNDEM
14 Ekim 2023 - 03:44

En çok şikayet edilen konu: Vatandaşın derdi sokak köpekleri

TBMM Dilekçe Komisyonuna son beş ayda gelen şikâyet konularının başında, sahipsiz köpeklerle ilgili yaşanan problemler geldi.
GÜNDEM - GÜNDEM
14 Ekim 2023 - 00:40

Mersin'de çaptığı 2 kardeşten birinin ölümüne sebep olan sürücü kaçtı! Kaza anı kamerada

Mersin'de feci bir kaza meydana geldi. Hızla gelen otomobil yolda yürüyen iki kız kardeşe çarptı. Kardeşler yola savrulurken sürücü durmadan olay yerinden uzaklaştı. İhbar üzerine kaza yerine gelen sağlık ekipleri kardeşlerden birinin hayatını kaybettiğini belirledi. Kaza anı ise bir iş yerinin güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı.
GÜNDEM - GÜNDEM
14 Ekim 2023 - 00:34

Kız kardeşini döverek okuldan almaya kalktı... Araya giren öğretmenleri darp etti

Adana’da kız kardeşini döve döve sınıftan çıkarmaya çalışan gözü dönmüş abi, kendisine engel olmaya çalışan öğretmenlere de saldırdı. Onlarca öğrencinin gözü önünde yaşanan dehşet anlarını bir başka öğretmen kayıt altına aldı.
Başa Dön