Canlı yayın konuğu Suat Özçağdaş'ın hayatı ve biyografisi

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Canlı yayın konuğu Suat Özçağdaş'ın hayatı ve biyografisi

Haberler Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Halk Tv ekranlarında yayınlanan İsmail Küçükkaya ile Yeni Bir Sabah programına 9 Mayıs günü konuk olan Suat Özçağdaş hakkında kimdir, kaç yaşında gibi sorular araştırılırken hangi görevlerde bulunduğu merak konusu oldu. İşte CHP Genel Başkanı olan ismin hayatına dair bilgiler...

CHP Genel Başkan Yardımcısı olan isim bugün Halk Tv kanalına konuk oldu. Yorumları ile dikkat çeken Özçağdaş hakkında hangi partiden, görevi nedir gibi sorular araştırılıyor. Detaylar...
 
18 Temmuz 1973 yılında İzmir'de dünyaya geldi. Annesinin adı Betül, babasının adı Fahri'dir. 1997 senesinde Orta Doğu Teknik Üniversitesi Psikoloji bölümünden mezun olmasının ardından ODTÜ’de araştırma görevlisi olarak çalıştı.

Türkiye Kızılay Derneği, Uluslararası Kızılhaç - Kızılay Dernekleri Federasyonu (IFRC) ve Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı gibi alanlarda yöneticilik yaptı.

Sosyal İnovasyon Merkezi’ni (SİM) kuran isim, İstanbul Bilgi Üniversitesi’nde sosyal girişimcilik dersleri vermiştir.

Canlı yayın konuğu Suat Özçağdaş'ın hayatı ve biyografisi - 1. Resim

1992 senesinde Sosyal Demokrat Halkçı Parti’de siyasi hayatına başladıktan sonra 2020 senesinde Cumhuriyet Halk Partisi Üsküdar İlçe Başkanı ve 14 Mayıs 2023'te İstanbul Milletvekili seçildi.

CHP 38. Olağan Kurultayında Parti Meclisi Üyesi oldu.

İngilizce bilen Özçağdaş, evli ve 1 çocuk babasıdır

Düzenleyen:  - Haberler
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...