Hayat kısa

A -
A +

Dominik Cumhuriyeti doğumlu bir Blogger, milyonların takip ettiği moda ve güzellik alanında bir influencer’dı Kirzaida Rodriguez.

 

Stilist ve yazardı da. Kırk yaşında kariyerinin zirvesindeyken kendisine mide kanseri teşhisi konuldu. “Herkesin yolculuğu farklıdır, yaratıcı hata yapmaz, olması gereken olur. Ben üzgün değilim... Bana sunulan tüm fırsatlar için minnettarım.” diyerek mücadelesini takipçileri ile paylaştı, fakat kısa süre içinde hayatını kaybetti.

 

Dünyaca ünlü tasarımcı, yazar Kirzaida Rodriguez’in ölmeden önce yazdıklarıysa dikkate değer;

 

“Garajımda dünyanın en pahalı arabası vardı, ama şimdi tekerlekli sandalyede dolaşmak zorundayım.

 

Şirketim her çeşit marka giysi ayakkabı değerli eşyalar satıyor ama artık vücudum hastanenin verdiği küçük beyaz önlüğe sarılmış.

 

Bankada çok param var ama artık ihtiyacım yok.

 

Evim kale gibiydi ama şimdi hastane yatağında uyuyorum.

 

Beş yıldızlı otelden beş yıldızlı otele gittim ama şu anda zamanımın çoğunu hastanede bir laboratuvardan diğerine geçerek geçiriyorum.

 

Yüzlerce kişiye imza attım ama bu sefer tıbbi kayıtlarda imzam var.

 

Saçımı yedi kuaförle yaptırdım ama şimdi bir tane saçım bile yok.

 

Özel jetim var her yere uçabilirim ama şimdi hastane kapısına ulaşmak için iki görevliye ihtiyacım var.

 

Kesinlikle her yiyeceğe gücüm yetse de artık diyetim günde iki tablet geceleri birkaç damla tuzlu su.

 

Bu ev, o araba, o uçak, o mobilyalar, bankadaki para, itibar ve şöhret, hiçbiri bana yardım edemez, hiçbiri acımı dindiremez… ve sonra anladım ki günün sonunda en önemli şey sağlıkmış.

 

Paylaşımcı olun, hayat kısa.” 

Ninem diyor ki; Olmaya devlet cihanda bir nefes sıhhat gibi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Köylü28 Nisan 2024 19:09

Ne garip,daha birkaç gün önce F1 pilotu Michael Schumacher'den bahseden bir haberi izlerken burada bahsedilen düşünceler zihnimden geçivermişti. "Hiçbir şeye sahip olmamak ve hiçbir şeyin de sana sahip olmaması" iliklerine kadar sarsıyor insanı..

Zafer28 Nisan 2024 10:38

Tek kelimeyle:fevkalade.