Volkan Demirel dönemi sona erdi, yeni teknik direktör belli oldu

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Volkan Demirel dönemi sona erdi, yeni teknik direktör belli oldu

Spor Haberleri

Süper Lig'de kalma mücadelesi veren Hatayspor teknik direktörü Volkan Demirel'in istifasının ardından takımın başına Özhan Pulat getirildi. 

Trendyol Süper Lig'de küme düşme mücadelesi veren Hatayspor'da teknik direktör Volkan Demirel istifa etti. Yönetim, Demirel'in istifasını kabul ederken, yeni hocasını da belirledi. 

Bordo-beyazlı yönetim daha önce kulüpte yardımcı antrenörlük yapan 39 yaşındaki Özhan Pulat ile anlaştı. Pulat'ın ekibinde Fatih Kavlak, Erman Kılıç, Barış Diken, Nuri İhsan Erdoğan ve Yakup Zühtü Birinci yer alacak.

Ajansspor'a konuşan Özhan Pulat, "Amacımız Hatayspor'u ligde tutmak. İnşallah bunu da başaracağız. Her iki taraf için hayırlı olsun" dedi.

Kulüpten yapılan resmi açıklamada ise şu ifadelere yer verildi:

Teknik direktörümüz Volkan Demirel ile karşılıklı anlaşarak yollarımızı ayırmış bulunuyoruz. 6 Şubat günü yaşadığımız deprem felaketinden bu yana kulübümüz ve şehrimiz için hiç düşünmeden ve yorulmadan çalışan, takımımızın 2023-2024 Trendyol Süper Lig sezonunda mücadele etmesi için depremden hemen sonra her türlü çalışmayı titizlikle yöneten Volkan Demirel hocamıza ve ekibine sonsuz teşekkürlerimizi sunuyor, bundan sonraki kariyerlerinde sonsuz başarılar diliyoruz. Volkan Demirel her zaman şehrimizin ve kulübümüzün bir değeri olarak kalacaktır

ÖZHAN PULAT'IN KARİYERİ

39 yaşındaki genç teknik direktör; Eskişehirspor, Bursaspor, Gaziantep FK, Hatayspor, Karagümrük ve Ankaragücü'nde yardımcı antrenör olarak görev yaptı. Özhan Pulat, Kastamonu ve Adanaspor'da teknik direktör olarak çalıştı.

Düzenleyen:  - Spor
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...