GALATASARAY A.Ş.FENERBAHÇE A.Ş.TRABZONSPOR A.Ş.RAMS BAŞAKŞEHİR FUTBOL KULÜBÜBEŞİKTAŞ A.Ş.CORENDON ALANYASPORKASIMPAŞA A.Ş.ÇAYKUR RİZESPOR A.Ş.EMS YAPI SİVASSPORBITEXEN ANTALYASPORYUKATEL ADANA DEMİRSPOR A.Ş.YILPORT SAMSUNSPORMONDİHOME KAYSERİSPORMKE ANKARAGÜCÜVAVACARS FATİH KARAGÜMRÜKTÜMOSAN KONYASPORGAZİANTEP FUTBOL KULÜBÜ A.Ş.ATAKAŞ HATAYSPORSİLTAŞ YAPI PENDİKSPOR FUTBOL A.Ş.İSTANBULSPOR A.Ş.
SPOR - SPOR
09 Kasım 2022 - 11:43

Şenol Güneş'ten yönetime stoper raporu: 2 isim gönderilebilir

Derbi şokunu atlatmaya çalışan Beşiktaş'ta teknik direktör Şenol Güneş yönetime stoper raporu sundu. Şenol Hoca takımın 5 stoperinden 2'si için 'gönderilebilir' değerlendirmesi yaptı. O isimler; Montero ve Weinton.
SPOR - SPOR
09 Kasım 2022 - 11:32

Canlı yayında açıkladılar: İmparator Fatih Terim'e teklif üstüne teklif

Galatasaray'la yaşadığı olaylı ayrılık sonrası inzivaya çekilen Fatih Terim'in hangi takımla anlaşacağı merak konusu olmuştu. Spor spikeri Veli Yiğit, canlı yayında İmparator'a teklifler olduğunu söyleyerek, önemli bir gelişmenin müjdesini verdi.
Spor - Spor
09 Kasım 2022 - 08:20

Fenerbahçe'nin süper jokeri Ferdi Kadıoğlu

Sivasspor maçını sağ bek olarak başlayıp, sol bek olarak bitiren genç yıldız, sarı lacivertli takımda şu ana kadar tam sekiz farklı bölgede görev yaptı. Ferdi’nin bir tek eldivenleri giyip kaleye geçmediği kaldı.
Spor - Spor
09 Kasım 2022 - 08:00

Yıldızları bırakmıyor! Galatasaray, Rashica'nın tapusunu alacak

Her iki oyuncunun da performansından memnun olan Okan Buruk, G.Saray yönetimine “İkisi de kalsın” raporu verdi. Rashica için 5 milyon avro teklif edilecek
SPOR - SPOR
08 Kasım 2022 - 16:26

Jesus'la başka bir kimlik: Avrupa'nın en iyi averaja sahip beşinci takımı Fenerbahçe

Süper Lig ve UEFA Avrupa Ligi'nde dolu dizgin giden Fenerbahçe, Avrupa'nın en iyi averaja sahip beşinci takımı oldu. İlk iki sırada ise Paris Saint Germain ve Bayern Münih var. İki dev artı 29 averaja sahip.
SPOR - SPOR
08 Kasım 2022 - 13:08

Galatasaray'da Ocak ayı için yerli çilek: Cengiz Ünder için yeniden atağa geçildi

Derbide güzel futbolla 3 puanı alıp Lig'de 3. sıraya yerleşen Galatasaray'da yerli harekatı başladı. Yabancı kuralı nedeniyle takım içi dengeleri kurmakta zorlanan Cimbom devre arasında Cengiz Ünder kadrosuna katmak için kolları sıvadı. Sarı kırmızılılar Marsilya'da hocası Tudor ile bu sezon yıldızı barışmayan Milli yıldızı için 1 buçuk yıllık kiralama seçeneği üzerinde duruyor.
SPOR - SPOR
08 Kasım 2022 - 11:46

Beşiktaş'ta Jerome Boateng sesleri... Rakam ve form araştırması yapılıyor

Beşiktaş'ta savunma bölgesi için dünya yıldızının adı geçiyor.. Gündeme gelen son isim dünyaca ünlü Alman futbolcu Jerome Boateng oldu. Siyah beyazlıların sezon sonunda boşa çıkacak futbolcu için rakam ve form araştırması yapmaya başladığı belirtildi.
Spor - Spor
08 Kasım 2022 - 08:17

Fenerbahçe zirvede tek başına

Sarı lacivertliler ikinci yarının başında Batshuayi atılınca on kişi kaldı. Buna rağmen saldıran Fener, Valencia’nın penaltı golüyle kazandı. Kanarya Süper Lig’de en yakın rakibine beş puan fark yaptı.
Spor - Spor
08 Kasım 2022 - 08:12

Beşiktaş'a 3 isimden kötü haber

Galatasaray derbisinde sakatlanan Rosier ve Souza Antalya maçında yok. Ghezzal da ABD’de ameliyat olacak, Dünya Kupası sonrası dönecek
Spor - Spor
08 Kasım 2022 - 07:45

Buruk'tan yıldızlara net mesaj: Forma pahalı

Okan Hoca, Beşiktaş derbisinde sadece 3 puan kazanmadı. Aanholt, Kerem, Yunus gibi isimleri kesip formayı hak edene verdi, takım içi adaleti sağladı ve camiada güven tazeledi.
 - Jorge Jesus'dan hatırlatma..  "Ezeli rakiplerimizden 12 maç daha fazla oynadık"
07 Kasım 2022 - 23:18

Jorge Jesus'dan hatırlatma.. "Ezeli rakiplerimizden 12 maç daha fazla oynadık"

Sivasspor'u 1-0 mağlup ederek Süper Lig'de 5 maçlık galibiyet serisi yakalayan Fenerbahçe zirve puan farkını 5'e yükseltti. Fenerbahçe Teknik Direktörü Jorge Jesus, “Bir kişi eksik oynamamıza rağmen işler bizim için kolaylaştı. Ezeli rakiplerimizden 12 maç daha fazla oynadık. Son maçtan sonra lige verilecek ara bizim için iyi olacak” dedi. Portekizli, Sivasspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay'a da övgüler yağdırdı.
 - Didier Drogba Müslüman oldu iddialarına açıklık getirdi
07 Kasım 2022 - 22:45

Didier Drogba Müslüman oldu iddialarına açıklık getirdi

Galatasaray'ın unutulmaz golcüsü Didier Drogba'nın Müslüman olduğu iddiası sosyal medyayı salladı. Fildişi Sahilli dünyaca ünlü ismin Müslümanlar gibi dua ederken çekilmiş fotoğrafları sosyal medyada "Drogba Müslüman oldu" şeklinde dolaşıma girdi. Peki Drogba gerçekten Müslüman oldu mu? 44 yaşındaki eski futbolcu Twitter hesabından bir açıklama yaptı.
 - Yenişemediler! Hatayspor - Medipol Başakşehir maçında 6 gol var kazanan yok
07 Kasım 2022 - 22:26

Yenişemediler! Hatayspor - Medipol Başakşehir maçında 6 gol var kazanan yok

Hatayspor ile Medipol Başakşehir, 6 gollü matça 3-3 berabere kaldı. Fenerbahçe'nin unutulmaz isimlerinden Volkan Demirel ile Emre Belözoğlu'nun teknik direktör olarak karşı karşıya getiren maçta Bertuğ Yıldırım'la öne geçen Hatayspor 65'te 2-1 geriye düştü. 75 ve 81'de El Kaabi ve Ze Luis'in golleri Hatayspor'u bir kez daha öne geçirdi. 90+1'de attığı golle tabelayı belirleyen Serdar Gürler yenilgiyi önleyen isim oldu.
 - Fenerbahçe Sivasspor maçında 10 kişi kaldı, 1-0 kazandı, galibiyet serisi 5 maça çıktı!
07 Kasım 2022 - 22:02

Fenerbahçe Sivasspor maçında 10 kişi kaldı, 1-0 kazandı, galibiyet serisi 5 maça çıktı!

Süper Lig'in 13 haftasında Fenerbahçe ile Sivasspor Kadıköy'de kozlarını paylaştı, 2. yarıyı 10 kişi oynayan Fenerbahçe maçı 1-0 kazanmayı başardı. Enner Valencia'nın penaltı golüyle 3 puanı hanesine yazdıran lider Fenerbahçe, galibiyet serisini 5 maça çıkardı. Başakşehir'in Hatay'da 2 puan kaybettiği haftada hata yapmayan Jorge Jesus'un takımı puanı 29 yaptı. Fenerbahçe zirvede puan farkını 5'e yükseltti.
 - Beşiktaş'tan 5 futbolcunun sakatlık durumuyla ilgili detaylı açıklama geldi
07 Kasım 2022 - 21:35

Beşiktaş'tan 5 futbolcunun sakatlık durumuyla ilgili detaylı açıklama geldi

Beşiktaş, futbolculardan Rachid Ghezzal, Arthur Masuaku, Josef de Souza, Valentin Rosier ve Berkay Vardar'ın sağlık durumuyla ilgili son durumu paylaştı. Antalyaspor maçında Rosier, Josef ve Masuaku'nun oynaması beklenmiyor.
 - Michy Batshuayi 2. sarıdan kızardı, Jorge Jesus'tan fırçayı yedi!
07 Kasım 2022 - 21:18

Michy Batshuayi 2. sarıdan kızardı, Jorge Jesus'tan fırçayı yedi!

Fenerbahçe'nin Belçikalı yıldızı Michy Batshuayi, Sivasspor maçında takımını 10 kişi bıraktı. Süper Lig'dee 6 maçta 5 gol, 1 asistle oynayan ve taraftarın sevgilisi olan 29 yaşındaki santrfor 48. dakikada 2. sarıdan kızardı. Batshuayi kenara gelirken teknik direktör Jorge Jesus'tan fırçayı yedi! Portekizli çalıştırıcı çok sinirli bir şekilde futbolcusuna bir şeyler söyledi.
 - Galatasaray Seyrantepe'ye taşındığından beri bir ilk! Şampiyonluk alameti gibi haber
07 Kasım 2022 - 20:58

Galatasaray Seyrantepe'ye taşındığından beri bir ilk! Şampiyonluk alameti gibi haber

Galatasaray, Süper Lig'de ilk 13 hafta itibariyle tribün doluluk oranı ve maça gelen taraftar sayısında ilk sırada yer aldı. Sarı-Kırmızılılar Nef Stadyumu'nun faaliyete girdiği 2011 yılından bu yana Süper Lig’in ilk 5 iç saha maçında elde edilen en yüksek tribün doluluk oranını da yakaladı.
 - Brezilya'nın 2022 Dünya Kupası kadrosunda hangi futbolcular var? Kimler dışarda kaldı?
07 Kasım 2022 - 20:00

Brezilya'nın 2022 Dünya Kupası kadrosunda hangi futbolcular var? Kimler dışarda kaldı?

Katar'da düzenlenecek 2022 FIFA Dünya Kupası'na sayılı günler kala 1 numaralı favori Brezilya Milli Takımı'nın kadrosu açıklandı. 5 kez Dünya Kupası'nı kazanarak bu alanda zirvede olan Güney Amerika ülkesinin yıldızlarla dolu kadrosu dikkat çekiyor.
 - "Aziz Yıldırım'la anlaştım, Trabzonspor satmadı" Gökdeniz Karadeniz Süper Lig yıllarını anlattı
07 Kasım 2022 - 19:45

"Aziz Yıldırım'la anlaştım, Trabzonspor satmadı" Gökdeniz Karadeniz Süper Lig yıllarını anlattı

Trabzonspor'da 61 numarayı giymiş futbolculardan biri olan Gökdeniz Karadeniz, çocukken Trabzonspor taraftarı olmadığını, Giresunspor'u tuttuğunu söyledi. Futbolu 4 yıl önce bırakan eski yıldız, Fenerbahçe'ye transferine dönemin Trabzonspor yönetiminin izin vermediğini açıkladı.
 - Liverpool'un Amerikalı patronları Premier League devini satışa çıkardı
07 Kasım 2022 - 18:03

Liverpool'un Amerikalı patronları Premier League devini satışa çıkardı

Fenway Sports Group, Liverpool'u satışa çıkardı. ABD kaynaklı habere göre, Goldman Sachs ve Morgan Stanley satış sürecinde ve değerlemede yardımcı olacak kuruluşlar. Fenway Sports Group yetkilileri teklif toplama sürecini beyan etti.
 - UEFA Avrupa Ligi'nde erken final! Fenerbahçe'yi dünya devleri bekliyor
07 Kasım 2022 - 17:45

UEFA Avrupa Ligi'nde erken final! Fenerbahçe'yi dünya devleri bekliyor

Fenerbahçe'nin lider olarak tamamladığı UEFA Avrupa Ligi grup aşamasında play-off turu kuraları çekildi. Fenerbahçe'nin direkt son 16'dan başlayacağı "Kupa 2"'de Barcelona ile Manchester United play-off mücadelesi verecek.
Başa Dön